Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Nagihan Karadere Hastaneye Kaldırıldı! Survivor Dönüşünde Finale Bile Katılamadı!

Nagihan Karadere, yarışmadan elenince büyük bir hastalıkla karşılaştı. Kendisinin sonradan ortaya çıkan problemi hakkında pek çok kişi detayları merak ediyor. Survivor 2022 finaline dahi bu yüzden katılamadığı belirtildi. Acun Ilıcalı kendisinden söz etmişti. İşte Nagihan Karadere'nin başına gelen sağlık problemi ve sonrasında yaşananlar...

Nagihan Karadere

Nagihan Karadere, yarışmada bulunduğu süre boyunca güzel performans sergiledi. Nagihan'ın sergilediği performansın yanı sıra elenmesiyle birlikte başına gelenler ortaya çıktı. Meğer yarışmacı Survivor All Star 2022'de nelerle uğraşmış! Türkiye'ye geldiğinde özel hastaneye apar topar kaldırıldığı ortaya çıktı. Peki milli atletin hastalığı nedir? Hayranları başına bir şey gelip gelmediğini merak ediyor. Detaylarıyla birlikte merak edilenleri sizlerle paylaşacağız.

Nagihan'ın Sağlık Durumu İyi mi?

Nagihan Karadere'nin sağlık durumuyla ilgili çok fazla soru soruluyor. Kendisinin son durumu nedir merak ediyorsanız detaylı bir şekilde aktaralım. Böbrek taşı düşürdüğü ortaya çıktı. İnanılmaz bir acı ile mücadele ettiği için zor zamanlar geçirdiği belirtildi. Kendisinin şu an için daha iyi olduğu vurgulanıyor.

Survivor Finaline Katılamadı!

Nagihan Karadere'nin Survivor All Star 2022 finaline katılamadığı görüldü. Hikmet ve Nagihan arasındaki komik anlar finalde çok konuşulacaktı. Ancak Acun Ilıcalı'nın da belirttiği üzere Nagihan bazı sorunlardan ötürü final programına katılım sağlayamadı.

Yazar: Haberci
<