Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Murat Yıldırım Kadar Şanssızı Yok! Aziz Dizisi Felakete Dönüştü!

Murat Yıldırım'ın başrolünde olduğu Aziz dizisiyle ilgili yaşanan bu gelişme izleyicileri üzdü. Oyuncunun başına gelenler karşısında herkes onun ne kadar şanssız olduğunu düşünüyor. İşte detaylarıyla birlikte diziye ilişkin bilgiler haberimizde yerini alacak. Show TV dizisi hakkında neler biliyoruz?

murat yıldırım

Murat Yıldırım, Aziz dizisi ile izleyicilerin karşısına çıkıyordu. İlk sezon elde edilen reytingler büyük ses getirdi. Dolayısıyla ikinci sezon için hazırlıklar devam ederken üzücü haber geç de olsa geldi. Çekimler başlamadan hemen önce dizinin sona erdiği duyuruldu. Kanal yönetiminin aldığı karar hayal kırıklığına sebebiyet verdi.

Aziz Dizisi Neden Bitti?

Aziz dizisinin senaryosu beğenilmedi ve bu yüzden kanal yönetimi tarafından durduruldu. Yayınlanmasının önüne geçilmesi izleyiciler tarafından üzüntüyle karşılandı. Dizide oynayan Murat Yıldırım, Damla Yılmaz ve Simay Barlas ise farklı projelere geçiş yapmak için teklifleri bekliyor. Ünlü oyuncuların bir arada yer aldığı yapım büyük ses getirmişti. Ancak gelinen noktada dizinin sona erdiği vurgulanıyor.

Murat Yıldırım Çok Şanssız!

Murat Yıldırım ise o kadar şanssız ki başarı sağladığı diziye veda etmek durumunda kaldı. Daha önce yaptığı açıklamada 22 Ağustos'ta çekimlere başlanacağı mesajını vermişti. Ancak bu gerçekleşmedi ve sevenlerine yeniden açıklama yapmak durumunda kaldı.

Yazar: Haberci
<