Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Murat Boz Tuba Büyüküstün Aşkıyla İlgili En Güncel Açıklama Geldi! Ünlü Şarkıcıdan Büyük İtiraf!

Bir süredir Murat Boz ve Tuba Büyüküstün arasında aşk olduğu belirtiliyor. Sonunda bomba patladı ve Murat Boz'dan itiraf niteliğinde bir açıklama geldi. Peki ya ünlü şarkıcı neler söyledi? İşte son zamanların en çok konuşulan konusuyla ilgili söyledikleri haberimizde...

Tuba Büyüküstün ve Murat Boz

Murat Boz, son zamanlarda magazin gündemine sık sık çıkmakta olan Tuba Büyüküstün aşk haberine karşılık bir açıklamada bulundu. Ünlü şarkıcının sakinliği ile dikkat çektiğini belirtelim. Yaptığı açıklamada önemli ifadelere yer verdi. Peki ya açıklamasında ne dedi?

Aralarında Aşk Var mı?

Murat Boz, yaptığı açıklamada bunların tamamının asılsız olduğunu söyledi. Ünlü şarkıcı, “Öyle bir şey yok. Biz dizi ile birlikte, Another Self dizisiyle birlikte tanıştık. Arkadaş olduk, tıpkı dizideki değer oyuncu arkadaşlarımız gibi. Gerçekten iyi bir ekip olduk. Hala da görüşüyoruz, buluşuyoruz. Hiç kopmadık, yönetmenimiz dahil, tüm oyuncu kadrosu hala görüşüyoruz” ifadesine yer verdi.

Şarkıcının İtirafı Şaşırttı!

Öte yandan Murat Boz'un oyuncu kadrosuyla hala görüştüğüne yönelik ifadesi dikkat çekti. Aile gibi olduklarını söylemesi ise hayranlarını duygulandırdı. Dolayısıyla Tuba Büyüküstün ile aralarında bir şey olmadığı öğrenildi. Şarkıcılığının yanı sıra oyunculuk da yapan Murat Boz'dan gelen bu hamle daha çok konuşulacağa benziyor.

Yazar: Haberci
<