Euro 38,12 %0,12
Dolar 34,06 %-0,07
Sterlin 45,38 %-0,30
Altın 2.873 %-0,02

Müge Anlı ve Esra Erol Canlı Yayında Bir Birine Girdiler! ATV'de İki Sunucu Kavgası Ortalığı Karıştırdı

Müge Anlı, Esra Erol'u topa tuttu. Öyle şeyler söyledi ki izleyiciler bile ne diyeceğini bilemedi. Gündeme bomba gibi düşen açıklaması sonrasında ATV'nin nasıl bir karar alacağı merak ediliyor. Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yer almakta...

Esra Erol Sayesinde Sevda Mehmet Boşandı Bir Olay Daha Çözüldü!

Müge Anlı ve Esra Erol, aynı konseptte program sunuyorlar.İkili arasında yaşanan tartışmalar bu yüzden devam etmekte. Geçmişte çok daha şiddetli şekilde atıştıkları görüldü  Bu yüzden ATV, programında yaşananlar dikkat çekti  Peki ya bu sefer neler yaşandı? Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne serildi. Müge Anlı ile Esra Erol arasında neler oluyor?


Müge Anlı'dan Gönderme!
Müge Anlı, canlı yayın esnasında yaptığı gönderme ile şaşırttı. Esra Erol hakkında konuştuğu iddia ediliyor. Öyle sözler sarf etti ki duyanlar ne diyeceğini bilemedi. Şimdi ise yeniden Esra Erol'u hedef aldı.


Esra Erol'dan Söz Etti
Müge Anlı, kendi programında hiçbir karı kocanın veya boşanmış kişilerin birbirlerini rezil edemeyeceğini söyledi. Üstelik aralarındaki tartışmanın boyutunun abartılmayacağının mesajını verdi. Bunu reytinge çevirmeyeceğini de ima etti. Bu açıklamadan sonra, son zamanlarda programında karı koca tartışmaları eksik olmayan Esra Erol gündeme geldi. Hakkındaki söz ile beraber yanıt verip vermeyeceği merak konusu oldu.

Yazar: Admin
<