Euro 38,06 %0,06
Dolar 34,07 %-0,04
Sterlin 45,41 %-0,22
Altın 2.874 %-0,02

Müge Anlı İle Adı Duyulan Sinan Akçil'den Açıklama Geldi! Müge Anlı İle Aşk Yaşıyor mu

Müge Anlı ile Tatlı Sert programını sunan ünlü isim, Sinan Akçıl ile aşk yaşıyor mu? Sinan Akçıl'ın eşinden neden boşanacağı ortaya çıktı mı? İkili arasındaki ilişki her geçen gün gündem olmaya devam ediyor. Haliyle bu durum ATV'deki programı izleyenlerin de gözünden kaçmadı.

Müge Anlı

Sinan Akçıl, eşi Burcu Kıratlı ile boşanma aşamasında. Çiftin neden boşanacağı merak ediliyor. İkili arasındaki ayrılık gelişmesi sonrasında Sinan Akçıl'ın hayatında başka biri var mı diye soruldu. Söz konusu ilişkinin bitmesindeki temel nedenin aldatma olmadığı söylense de üçüncü kişilerden bahsediliyor. Hal böyle olunca ikili yakın zamanda bir karara varacak.

Peki gündemde yer alan Sinan Akçıl ve Müge Anlı ilişkisi doğru mu?


Sinan Akçıl Müge Anlı Sevgili mi?
Sinan Akçıl ile Müge Anlı'nın sevgili olup olmadığı merak ediliyor. İkiliden henüz resmi aıklama gelmedi. Ancak birlikte görüntülendikleri zaman aralarının iyi olduğu biliniyor. Dolayısıyla aralarındaki ilişkinin arkadaşlık mı yoksa çok daha duygusal bir ilişki olduğu merak konusu haline geldi.


Müge Anlı'dan Açıklama Gelmedi!
Normalde özel hayatı ile gündeme gelmeyen Müge Anlı, bu sefer sessiz kalmayı tercih etti. Bu tarz durumlarda ünlü ismin açıklama yapması beklenirdi. Söz konusu gelişme ile birlikte ATV sunucusunun sık sık magazin gündemine çıktığını biliyoruz.

Yazar: Admin
<