Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Müge Anlı Bu Haberle Adeta Kahroldu! Soluğu Cenazede Aldı!

Müge Anlı'nın acı kaybı sosyal medyadan açıklandı. Kendisini takip eden binlerce kişi şok oldu. Peki ünlü sunucu bu gelişmeyle ilgili bir şey söyledi mi? Kısa süre önce Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen ünlü sunucudan gelen açıklamalar büyük ses getirebilir.

Müge Anlı

Müge Anlı oldukça üzücü bir gelişmeyle gündeme geldi. Ünlü isim, babasını kaybetti. Cenazeden sonra defin işlemi gerçekleşti. Gözyaşlarına boğulan ünlü isimle ilgili çeşitli detaylara yer verildi. Kendisi hakkında genel olarak sunduğu programla bağlantılı haberler yapılıyor. Dolayısıyla bu haberi duyanlar çok şaşırdı. Güncel gelişmeler ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşacağız.

Müge Anlı'nın Acı Günü!

Babası İhsan Anlı'yı kaybeden Müge Anlı, herkesi şaşkına çevirdi. Aile kabristanlığına gömülen babasından sonra sosyal medya hesabından bir açıklama yapacak mı merak ediliyor. Sessizliğini koruyan ünlü isim, herkesi şaşırttı. ATV'de sunduğu programın yanı sıra bu sefer özel hayatı ile gündeme geldi.

 Yeni Evlendi

Öte yandan Müge Anlı, bir süredir eşi ve evliliği ile konuşuluyordu. Bu sefer çok daha farklı bir gelişme ile karşımıza çıktı. Ünlü isim, Şinasi Yüzbaşıoğlu ile hayatını birleştirdi. Kendisiyle ilgili ortaya atılan bu iddialar büyük ses getiriyor. Bakalım Müge Anlı bu konu hakkında neler söyleyecek...

Yazar: Haberci
<