Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Mucize Doktor Oyuncusu Kaza Geçirdi! Sinem Ünsal'ın Sağlık Durumu Nasıl?

Mucize Doktor dizisinden tanıdığımız Sinem Ünsal'ın trafik kazası geçirdiği bilgisi iletildi. Bu gelişmeden sonra neler yaşanacağı merak ediliyor. Öyle ki Fox TV'de yeni bir dizinin başlayacağı da müjdelenmişti. Şimdi ise oyuncunun sağlık durumuyla ilgili bazı gelişmeler yaşanıyor.

Sinem Ünsal

Mucize Doktor dizisinde oynayan Sinem Ünsal kaza geçirdi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği ünlü isimle ilgili çeşitli gelişmeler yaşandı. Tiyatro oyunu sonrasında gece yolan çıkan Nisa Ceren ve Sinem Ünsal, trafik kazası geçirdi. Yaşanan kaza sonrası araç bariyerlere çarptı. İkilinin sağlık durumu merak ediliyor. Ünlü oyuncunun başına bir şey geldi mi?

Oyuncu Sağlk Durumu Nasıl?

Sinem Ünsal'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Aynı şekilde Nisa Ceren de şu an için oldukça iyi. Kazayı ucuz atlatan ikilinin bu haberden sonra sosyal medyada gündem olduğu görüldü. Talihsiz anlardan sonra ünlüler kendilerinin nasıl olduğunu sormaya başladı. Dost çevresinden çok fazla merak eden oldu.

Gizli Saklı Dizisiyle Ekrana Dönecek!

Öte yandan Sinem Ünsal'ın yakın zamanda Gizli Saklı dizisi ile ekrana döneceği öğrenildi. Dizi için hazırlıklar sürerken böyle bir kazanın yaşanması sevenlerini korkuttu. Şimdi ise her şeyin yolunda olduğu belirtiliyor. Güncel gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Yazar: Haberci
<