Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Mine Tugay Kendisini Sosyal Medyadan Taciz Eden Kullanıcıya Yanıt Verdi!

Mine Tugay, kendisine taciz mesajları atan kullanıcıya verdiği yanıtla gündeme geldi. Öte yandan yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. Ünlü isim, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile neler söyledi? Tacizci için mahkemeye gitmesi bekleniyor.

Mine Tugay

Mine Tugay'dan gelen sosyal medya açıklaması büyük ses getirecek. Kendisini taciz eden sosyal medya kullanıcısı ile ilgili sert konuştu. Yaptığı açıklama ile adından söz ettirdi. Öte yandan oyuncunun bir süredir ekranlarda yer almamasının nedeni de merak ediliyordu. İşte ünlü isme dair bazı detaylar haberimizde yerini alacak.

Mine Tugay Herkesi Şaşırttı!

Mine Tugay, kendisine "Gözlerinin bir delisi var, biliyor muydun?" mesajını atan tacizci kullanıcı için "Biliyorum maalesef ve senden çok rahatsız oluyorum. Sorunun ne? Mahkemede mi görüşelim?" açıklamasında bulundu. Detaylarla birlikte gözler önüne serilen bu mesaj büyük ses getirdi.

Mahkemeye Gidecek mi?

Öte yandan Mine Tugay, daha önce sosyal medyadan defalarca taciz mesajı atmış olan şahsı şikayet etmeye gidecek mi merak ediliyor. Soluğu mahkemede alır ise kendisi adına daha iyi olabilir. Çünkü ülkemizde bu tarz taciz mesajları oldukça fazla. Bir an önce şikayet edilip adaletin yerinin bulması açısından kendisinin mahkemeye gitmesi iyi olabilir.

Yazar: Haberci
<