Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Milli Savunma Bakanlığı Gökhan Çıra'ya Saygısızlık Soruşturması Başlattığını Duyurdu!

Milli Savunma Bakanlığı'nın yaptığı soruşturma açıklaması büyük ses getirdi. Gökhan Çıra'yı karşılamaya gelen konvoyun kışla önünde gürültü yapması dikkat çekti. Sosyal medyadaki video kısa süre içerisinde yayılmış ve tepki ile karşılanmıştı. Peki ya şimdi MSB'den gelen soruşturma kararı ile Gökhan Çıra ceza alacak mı?

selin çiğerci

Milli Savunma Bakanlığı, Gökhan Çıra için kışlanın önüne gelen konvoy ile ilgili soruşturma başlattı. Bedelli askerlik yaptıktan sonra kalabalık bir grup tarafından karşılanan Çıra, kışlanın önündeki konvoy ve davullu zurnalı eğlence ile birlikte evine döndü. Kışlanın önünde yapılması nedeniyle büyük tepki çekti ve sosyal medyadan pek çok kişi Çıra'ya tepkisini gösterdi.

Saygısız Olarak Anıldı!

Askere ve kışlaya değer vermediği yönündeki ifadeler ile eleştirilen Gökhan Çıra, saygısızlık yaptığı gerekçesi ile tepkileri üzerine çekti. Pek çok kişi ise bu videoyu gündemde tuttu ve hatta MSB'ye şikayet etti. Milli Savunma Bakanlığı ise videoların üzerinden çok uzun süre geçmeden soruşturma başlattığını duyurdu.

Ne Cezası Verilecek?

Kışlanın önünde yapılan saygısızlığın bedeli ne olacak merak ediliyor. Selin Ciğerci'nin eski eşi olarak bilinen Gökhan Çıra, son zamanlarda tepki üstüne tepki çekiyor. Bedelli askerliğini kutlamak isterken sonucu ağır olabilecek cezalar alabilir. Söz konusu gelişmelere ilişkin neler yaşanacak göreceğiz.

Yazar: Haberci
<