Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Merve Dizdar'ın Yeni Projesi Büyük Ses Getirecek! Masumlar Apartmanı'ndan Sonra Bir İlk!

Merve Dizdar, yeni dizisiyle büyük ses getirecek. Çünkü oldukça önemli bir yapımda başrol oynayacak. Ünlü isme dair çeşitli detaylara yer verildi. Peki ya dizi hakkında neler biliyoruz? Başrolde kendisine eşlik edecek ismi duyduğunuzda şaşıracaksınız.

merve dizdar masumlar apartmanı

Merve Dizdar, Masumlar Apartmanı dizisiyle önemli bir başarıya imza attı. Ünlü isim, şüphesiz Gülben karakterini oldukça iyi oynadı. Bu sayede sosyal medyanın göz bebeği oldu. Ünlü ismin Ezgi Mola ile güzel bir ikili olduğunu da vurgulayalım. Şimdi ise yeni bir dizi ile ekrana geleceği belirtildi.

Dijital Platformda Dizi Çekecek

Merve Dizdar, bambaşka bir yapımla anlaşma sağladı. Ünlü isim, dijital platformda yayınlanacak olan dizi başrol oynayacak. Öte yandan kendisine eşlik edecek isim de belli oldu. Berkay Ateş ile beraber başroldeki yerini almaya hazırlanıyor. Oyuncuya dair çeşitli ifadelere yer verilmişti. Şimdi ise gelinen noktada çok daha farklı gelişmelerin gündeme olduğu vurgulandı.

Blu TV'de Yayınlanacak

Söz konusu dizinin Blu TV'de ekrana geleceği ortaya çıktı. Bakalım yeni yapımla ilgili başka neler biliyoruz? Gözler önüne serilecek bu detayla birlikte dizi ile ilgili yeni gelişmeler yaşandığında sizlerle paylaşacağız. Öte yandan dizi ile ilgili henüz büyük bekleyiş devam ediyor.

Yazar: Haberci
<