Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Merve Dizdar'ın Boşanır Boşanmaz Sevgilimi Yaptı? Merve Dizdar Resmi Olarak Açıkladı!

TRT 1 dizisi Masumlar Apartmanı'nda oynayan Merve Dizdar, bu sefer erkek arkadaşıyla görüntülendi. Gülben karakterine hayat veren ünlü oyuncu, yeni bir aşka yelken mi açtı? Yaptığı açıklamalarla hayranlarını şaşırttı ve erkek arkadaşının kim olduğunu söyledi.

merve dizdar

Masumlar Apartmanı'ndaki Gülben karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Merve Dizdar, son zamanlarda aşk hayatı ile de adından söz ettiriyor. Magazin gündemine çok fazla düşmeyen ünlü isim, bir erkekle görüntülendi. Akşam saatlerinde mekan çıkışı görüntülenen ikilinin arasında bir ilişki mi vardı? Kendisine de bu soru soruldu ancak Merve Dizdar'ın söyledikleri şaşırtıcıydı.

İngilizce Öğretmeniyle Görüntülendi!

İngilizce öğretmeni Mark ile görüntülenen Merve Dizdar, öğretmeni olduğunu üstüne basa basa söyledi. Sevgili olmadıklarını dile getirdi. Aşk hayatının durgun olduğunu ve kariyerine yöneldiğini belirtti. Tüm bu gelişmeler ışığında ünlü oyuncunun hayatında başka ne gibi gelişmeler yaşanıyor merak edildi.

Tiyatroyla İlgileniyor

Alice Müzikali ile tiyatro hayatına dönen ünlü isim, oyuncu arkadaşlarıyla birlikte sahnenin tozunu attıklarını söyledi. Uzun süredir tiyatroda oynamadıkları için paslandıklarını dile getirdi. Ancak zamanla üzerlerindeki hamlığı attıklarını ifade ediyor. Bakalım ünlü isim aşk hayatının yanı sıra kariyeri ile de adından söz ettirmeye devam edecek mi...

Yazar: Haberci
<