Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Merve Dizdar Sonunda Canına Tak Dedi ve Eski Defterleri Masaya Yatırdı!

TRT 1 dizisi Masumlar Apartmanı final yapınca ünlü oyuncunun sosyal medyadan itiraf ettiği gerçek ortaya çıktı. Merve Dizdar, sosyal medya hesabından ailesiyle ilgili neler söyledi? Üstelik paylaştığı fotoğrafa olan ilgi ise büyüktü. İşte Merve Dizdar'dan herkesi şok eden o paylaşım ve itiraf...

merve dizdar masumlar apartmanı

Masumlar Apartmanı oyuncusu Merve Dizdar, son dönemde hayat verdiği Gülben karakteri ile gündeme geliyordu. Aynı zamanda Netflix'te canlandırdığı karakter de çok konuşuldu. Erşan Kuneri dizisindeki performansı çok beğenilmişti. Ünlü ismin şimdilerde sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar çok konuşuluyor. Aile defterlerini aralayan ünlü isim, neler söyledi?

Oyuncu Şok Etti!

Merve Dizdar, ailesiyle ilgili yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirdi. Takipçileri, kendisini anlık olarak takip ediyor. Dolayısıyla yaptığı her paylaşım magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Güzel oyuncunun Masumlar Apartmanı finaliyle birlikte hangi dizide oynayacağı da araştırılıyor. Ünlü isimle ilgili henüz detaylara yer verilmedi fakat yakın zamanda ortaya çıkacağı tahmin ediliyor. Kendisi, Netflix'in dışında farklı platformlarda da rol alabilir.

Eski Fotoğraflarını Paylaştı!

Oyuncu, küçüklük fotoğraflarını paylaşarak yüzlerde tebessüm oluşmasını sağladı. Beklenenin aksine aile üyelerine çok fazla değinmediği görüldü. Küçüklükteki tatlı ve masum hallerini paylaşması izleyicilerin hoşuna gitti.

Yazar: Haberci
<