Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Merve Boluğur'un Tek Hedefi Şarkıcı Olmak! Oyunculuğu Tamamen Bıraktı mı?

Merve Boluğur'un aldığı karar büyük ses getirdi. Oyunculuğu bıraktığını belirten ve bir süredir ekranlarda gözükmeyen ünlü isim, şarkıcılıktan yoluna devam etmek istiyor. Yıldız Tilbe'nin sahnesine çıkarak tepki gören oyuncudan şaşırtan bir çıkış geldi.

Merve Boluğur

Merve Boluğur, yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. Son zamanlarda Yıldız Tilbe'nin konserinde yer alması ve şarkı söylemesi nedeniyle çok konuşuluyordu. Ünlü ismi yakından takip edenler büyük şok yaşadı. Şarkıcılık konusundaki ısrarcı tavrı gözler önüne serildi. Gelen eleştirileri ise abartılı bulduğunu ifade etti.

Oyunculuğa Devam Etmek İstemiyor!

2017 yılından bu yana oyunculuk yapmayan Merve Boluğur, oyunculuk yapmak istemiyor ve şarkıcılıktan yola devam edeceğini vurguladı. Açıklamasında “Oyunculuk yapmayı düşünmüyorum, çünkü o heyecanım yok. O yüzden yapmayacağım büyük ihtimalle” ifadesine yer verdi.

Set Hayatı Çok Yordu!

Set hayatının zorlu ve yorucu geçtiğini ifade eden oyuncu, en çok bu nedenden olsa gerek 5 yıldır ekranlarda gözükmüyor. Başarılı bir isim olmasına rağmen dizi setlerinin kendisini yorduğunu ifade etmesi her şeyi anlamaya yeterdi. Kuzey Güney'de çıkış yaptığı zamanlar ise gözler önüne serilmişti.

Yazar: Haberci
<