Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Merve Boluğur Sırf Gibi Sakladığı Sevgilisi ve Evlilik Tarihi İfşa Oldu!

Merve Boluğur, kendisine evlilik teklifi edildiğini açıklamıştı. Sevgilisi Mert Aydın'dan gelen bu hamle sonrasında çiftin evlilik tarihi belli oldu. Ne zaman nikah kıyacakları merak ediliyorlardı. Öte yandan hangi mekanda gerçekleşeceği de açıklandı. İşte Boluğur hakkında yeni haber...

Merve Boluğur

Merve Boluğur'dan gelen açıklama herkesi heyecanlandırdı. Evlilik tarihi açıklayan ünlü isim, dikkatleri üzerine çekti. Peki ya sanatçı hakkında başka neler biliyoruz? Merve Boluğur, öyle şeyler söyledi ki duyanlar ne diyeceğini bilememişti. Kendisi uzun süredir yalnızlığı ve çektiği videoları ile gündemdeki yerini koruyordu. İlişkisine başladıktan sonra ise hayranlarını sevindirmişti.

Evlilik Tarihi Duyuruldu

Dj'lik yapmakta olan Mert Aydın'dan aldığı evlilik teklifi ile gündeme gelen Boluğur, tarih konusunda da çarpıcı açıklamalar yaptı. 2 Ekim 2022 tarihinde nikah masasına oturacağını duyurdu. Bu haberle birlikte bazı detaylar da sonuçlanacak.

Fuat Paşa Yalısı'nda Evlenecekler

Öte yandan ünlü çiftin Fuat Paşa Yalısı'nda evlenecekleri belirtiliyor. Bu gelişme sonrasında neler yaşanacağını hep birlikte göreceğiz. Merve Boluğur, sosyal medyayı sallamaya devam etmekte. Dolayısıyla güncel detayları sizlerle paylaşmayı sürdüreceğiz. Mert Aydın'dan konuyla ilgili bir açıklama gelecek mi o henüz belli değil.

Yazar: Haberci
<