Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Merve Boluğur Sınırları Zorladı Sosyal Medya Karıştı! Merve Boluğur'a Tepkiler Arttı!

Merve Boluğur sınırları zorlayarak sosyal medyada yine gündem oldu. Uzun süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile neredeyse her gün gündeme geliyor. Şimdi ise paylaştığı bir fotoğraf herkesi şaşkına çevirdi. İşte haberin tüm detayları...

Merve Boluğur

Emre Kaya ile aşk dedikodularına karışan Merve Boluğur, aşk iddialarını reddetmişti. Bunun ardından Merve Boluğur ve Emre Kaya’nın sarmaş dolaş görüntüleri bu iddiaları neredeyse doğruladı. Şimdi ise sosyal medya paylaşımı ile adından çokça söz ettiren Merve Boluğur yok artık dedirtti.

Merve Boluğur Ağızları Açık Bıraktı

Mini taytı ile direk dansı yapan ünlü oyuncu Merve Boluğur, iddialı bir fotoğraf paylaştı. Bu paylaşıma Seda Sayan’dan yanıt gecikmedi. Ayrıca dizilerde rol almasa da sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık bahsettiren Merve Boluğur, Emre Kaya ile adının anıldığı anda açıklama yaptı. Ünlü oyuncu bu iddiaları yalanlayarak iş arkadaşı olduklarını söyledi. Ancak ikilinin sarmaş dolaş görüntüleri ağızları adeta açık bıraktı.

Merve Boluğur Yine Çok İddialı

Özel hayatı ile sık sık konuşulan Merve Boluğur, mini taytı ile direk dansı yaptı. Bunun ardından verdiği iddialı pozu Instagram’da yayınlayarak herkesi şaşkına çevirdi. Fotoğraf kısa sürede binlerce yorum ve beğeni aldı. Ünlü oyuncunun hayranları fotoğrafı çok beğendiklerini söyledi. Fotoğrafı beğenenler arasında Seda Sayan da vardı.

Yazar: Haberci
<