Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Merve Boluğur Şarkıcı Oldu Sosyal Medya Ayağa Kalktı! Merve Boluğur'a Demediklerini Bırakmadılar!

Merve Boluğur, çıkardığı parça ile gündeme geldi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği ünlü isim hakkında neler biliyoruz? Şarkıcılığa soyunan ünlü isim, kimi takipçilerinin tepkisine maruz kaldı. İşte Merve Boluğur'un ses getiren yeni şarkısıyla ilgili merak edilenler...

Merve Boluğur

Merve Boluğur, son dönemde magazin sayfalarının vazgeçilmez ismi haline geldi. Yaptığı dikkat çeken açıklamalarla birlikte hem oyunculuk alanından uzaklaştı hem de çeşitli projelerde yer almıyor. Ünlü ismi bir süredir televizyonlarda göremiyoruz. Haliyle bu durum dikkat çekmekte. Merve Boluğur ne zaman oyunculuğa devam edecek diye beklerken şarkıcı olması şaşırttı.

Merve Boluğur Şarkı Çıkardı!

Merve Boluğur'un şarkı çıkarması gündemde bomba etkisi yarattı. Başarılı oyuncunun bu hamle ile birlikte dikkatleri üzerine çektiği belirtiliyor. Pek çok kişi şaşırdı ancak başarılı ismin uzun zamandır böyle bir projesi vardı. Sonunda hayallerini gerçeğe çevirdi diyebiliriz.

Şarkıyı Beğenmeyenler Oldu!

Öte yandan Merve Boluğur'un yeni parçasını beğenmeyenler de vardı. Bu nedenle ünlü isim hakkında çeşitli yorumlar yapıldı. Kulaklarının kanadığını ve bir daha dinlemeyeceğini söyleyenler vardı. Ayrıca parçanın yaz aylarında çok sık dinleneceğini belirtenlerin sayısı da fazlaydı.

Yazar: Haberci
<