Euro 38,06 %0,06
Dolar 34,07 %-0,04
Sterlin 45,41 %-0,22
Altın 2.874 %-0,02

Merve Aydın Survivor All Star 2022'den Elenecek mi? Acun Ilıcalı Açıklamasını Yaptı!

Survivor All Star 2022'de Acun Ilıcalı, Merve Aydın'ın sakatlığına dair bir açıklamada bulundu. Zor anlar yaşayan Merve Aydın'ın diskalifiye edilmesi an meselesi gibi gözüküyor. En son toplanan konseydeki bazı detaylar gözler önüne serilecek. Survivor'dan Merve Aydın ayrılır ise takımdaki dengeler de değişecek. Acun'un açıklaması gündeme bomba gibi düştü.

Merve Aydın

Acun Ilıcalı, konseyde öyle sözler söyledi ki duyanlar şok oldu. Çünkü kimse böyle bir gelişmeyi beklemiyordu. Merve Aydın'ın sakatlanmasıyla birlikte attığı çığlıklar fragmanda yerini aldı. Acun Ilıcalı ise konsey açıklamasıyla gündeme geldi. Oldukça zor konuştuğunu belirten Acun, diskalifiye ile ilgili bir şey mi söyleyecek? TV8'deki yarışmada hiç beklenmedik anlar meydana gelebilir.

Merve Aydın Elenecek mi?

Merve Aydın'ın elenip elenmeyeceği merak ediliyor. Çünkü kendisinin sakatlıkla birlikte zor anlar yaşadığını görmekteyiz. Dolayısıyla en kısa sürede ayrılması durumunda Survivor All Star 2022'de şaşırtıcı anlar yaşanabilir. Sakatlığının ne derece ileride olduğunu bilmiyoruz. Bu konuya ilişkin doktorlardan da bir açıklama gelecektir.

Survivor'dan Kim Elendi?

Survivor All Star 2022'den son olarak Barış Murat Yağcı'nın elendiğini biliyoruz. Bu veda sonrasında yaşanan gelişmeler gözler önüne serilmişti. Barış'ın yanı sıra eleme potasında Evrim, Ayşe ve Sude yer almaktaydı. Barış'ın sürpriz şekilde adaya veda etmesi hayranlarını çok üzdü. Kendisini takip edenler büyük şok yaşadı.

Yazar: Haberci
<