Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Melisa Şenolsun Yürekleri Ağızlara Getirdi! Yaptığı Sütyensiz Paylaşımla Gündem Oldu!

Melisa Şenolsun ile ilgili merak edilenler yanıt buldu. Ünlü oyuncudan gelen adımla beraber sütyensiz pozlar bir anda ortalığa saçıldı. Sosyal medya hesabındaki bu paylaşımlar beğeni üstüne beğeni aldı. Peki ya dudak uçuklatan paylaşımlar için nasıl yorumlar yapıldı?

Melisa Şenolsun

Rol aldığı dizilerdeki performansı ile beğenileri kazanan Melisa Şenolsun, şimdiden çeşitli gelişmelere yer verdi. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı sütyensiz paylaşımıyla bir anda gündem oldu. Kendisinin beğeni yağmuruna tutulduğu görüldü. Peki ya bu paylaşımlara nasıl yorumlar geldi?

Dudak Uçuklatan Pozlar Verdi

Ünlü oyuncu sütyensiz bir şekilde poz verdi ve bunu hesabında paylaştı. Öte yandan daha önce çeşitli özel gecelerde de iddialı kıyafetler giydiği hatırlanıyor. Haliyle bu durum bilinirken oyuncudan gelen sütyensiz elbise paylaşımı pek şaşırtmadı. Ancak hiç beklenmedik şekilde cesur paylaşımlarına devam etmesi magazin gündeminde kendisinin de yer almasına neden oldu.

Yeni Projeleri Merak Ediliyor

Öte yandan oyuncunun yeni projeleriyle ilgili çeşitli sorular soruluyor. Yakın zamanda hangi dizi ve film projelerinde oynayacağı belli olacaktır. Dolayısıyla kendisiyle ilgili merak edilenler yanıt bulacak. Melisa Şenolsun hakkında güncel bilgiler için haber sitemizi takip edebilirsiniz.

Yazar: Haberci
<