Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Melis Sezen'in Ayaklarını Görenler Şok Oldu Kaldı! Görenler Gözlerine İnanamadı!

Melis Sezen'in yeni projesi çok konuşulacak. Ünlü isim öyle bir diziyle gelecek ki görenler gözlerini alamayacak. Ancak şu sıralar tatildeki ayaklı paylaşımı ile gündeme geliyor. Dolayısıyla pek çok kişi kendisine ayak numarasını sordu. Sadakatsiz'in Derin'in den şaşırtan pozlar...

melis sezen

Sadakatsiz dizisindeki Derin karakteri ile parlayan ünlü isim, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kariyerinin zirve dönemlerini de bu dizi sayesinde yaşamakta. Son zamanlarda tatilin tadını çıkardığı fotoğrafları ile adından söz ettiriyor. Güzel oyuncu, öyle bir paylaşımda bulundu ki herkesi şaşırttı. İşte ünlü isimden gelen paylaşım ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.

Ayakları Çok Konuşuldu!

Melis Sezen'in şezlongda uzanırken ki fotoğrafıyla birlikte ayakları göze çarptı. Ünlü ismin ayaklarını merak eden takipçileri, kaç numara olduğunu sordu. Fotoğrafta uzun gözüktüğünü ifade edenler bulunuyordu. Dolayısıyla kendisiyle ilgili en çok sorulan şeyin ayak numarası olması da bir o kadar şaşırttı.

melis-sezen.jpg

Sorulara Yanıt Vermedi!

Melis Sezen, ayaklarıyla ilgili sorulan sorulara yanıt vermedi. Ünlü ismin paylaştığı fotoğrafa binlerce beğeni geldi. Kendisinin yaptığı paylaşımla birlikte gündemdeki yerini alması dikkat çekti. Bakalım yakın zamanda Disney Plus'ta nasıl bir proje ile karşımıza çıkacak göreceğiz.

Yazar: Haberci
<