Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Mehmet Şef'ten MasterChef İçin Beklenen Açıklama Sosyal Medya Üzerinden Geldi!

Mehmet Şef, gündeme bomba gibi düştü. MasterChef Türkiye'den ayrılacağı belirtiliyordu. Programa devam edip etmeyeceğine yönelik resmi açıklama yapılmamıştı. Ancak kendisi sonunda konuştu ve yerine Arda Türkmen'in geleceği iddialarına da yanıt verdi.

Mehmet Şef'ten MasterChef

Mehmet Şef, bir süredir MasterChef'ten ayrılacağına yönelik iddialar ile gündeme gelmekte. Dolayısıyla hakkında ortaya atılan söylemlerle birlikte neler yaşanacağı merak edildi. Kendisinin yerine Arda Türkmen'in geleceği belirtiliyordu. Ancak sosyal medyada öyle bir şey söyledi ki herkes şok oldu. Kullanıcısına verdiği yanıtla birlikte gündeme bomba gibi düştü.

MasterChef'e Devam Edecek mi?

Mehmet Yalçınkaya, uzun süredir MasterChef Türkiye'de jüri üyeliği yaptığı biliniyor. Kendisinin programdan ayrılacağı iddia edilse de gündemde böyle bir gelişme henüz yer almadı. Üstelik Acun Ilıcalı da bir açıklamada bulunmuş değil. TV8'de yayınlanan programa ilgi büyük. Kimsenin ayrılması istenmese de çeşitli gelişmeler aynı şekilde ilerlemiyor.

Mehmet Şef Yanıt Verdi!

Ayrılık iddiaları ile ilgili konuşan ünlü isim, bir kullanıcının yorumuna yanıt verdi. Paylaştığı fotoğrafa yorum atan takipçisi, MasterChef Türkiye'ye devam etmesi gerektiğini vurguladı. Kendisi de tek kelimelik "Devam" yorumunu attı ve hayranlarını sevindirdi. Bu haberle beraber ünlü ismin programa devam edecek olması coşkuyla karşılandı.

Yazar: Haberci
<