Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Mehmet Şefi Kimse Bu Kadar Sinirli Görmedi! Resmen Çılgına Döndü!

Mehmet Yalçınkaya Şef'in yaptığı paylaşım büyük ses getirdi. Kendi restoranını taklit eden ve Mehmet Şef üzerinden reklam yapanların ifşa edileceğini açıkladı. Adeta öfke kusan MasterChef'in jüri üyesi, demediğini bırakmadı.

mehmet şef

Mehmet Yalçınkaya, yaptığı açıklamalarla adından söz ettiriyor. MasterChef'in jüri üyelerinden olan ünlü isim, son zamanlarda dikkatleri üzerine çekti. O kadar çılgına döndü ki tehdit dolu açıklamalarıyla gündemdeki yerini aldı.

Adını Kullanarak Satış Yapıyorlar!

Bazı restoranların Mehmet Şef'in şubesi olduğunu söyleyerek satış yapması dikkat çekti. Kullanıcılar, bu tarz itiraflarda bulunarak herkesi şaşırttı. Mehmet Şef ise üzerinden prim elde edilmesine dayanamadı ve sosyal medya hesabı üzerinden ciddi bir paylaşımda bulundu. Son zamanların en önemli açıklamalarından birine imzasını attı.

İfşa Edeceğini Söyledi!

Mehmet Şef, yaptığı açıklamada "Sizden rica ediyorum hangi mekanlar ise bana yazın isimlerini. İfşa edeceğim hem de ana sayfamdan. Günah" açıklamasında bulundu. Daha sonra kendi restoranının güncel adresini paylaştı. Böylelikle adres karmaşasının ortadan kalkmasını umuyor. Mehmet Yalçınkaya'nın restoranını ziyaret etmek isteyenler büyük şokla karşılaştı. Güncel gelişmelerle birlikte Mehmet Şef'i taklit eden restoranların kim olduğu merak ediliyor.

Yazar: Haberci
<