Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Mehmet Dinçerler'in Paylaşımı ve Sonrasında Silmesi Olay Oldu! Hadise Hala Neden Sessiz?

Mehmet Dinçerler ve Hadise'nin tartıştığı yönündeki iddialar açıklığa kavuştu mu? Mehmet Dinçerler, sosyal medyada öyle bir video paylaştı ki herkes şok oldu kaldı. Güncel gelişmelerle birlikte çeşitli ifadelere yer verildi. İşte ünlü ismin yaptığı paylaşım ve sonrasında silmesi haberimizde...

Hadise ile Mehmet Dinçerler

Mehmet Dinçerler ve Hadise arasındaki gelişmeler bir süredir dikkat çekmekte. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylarda son durum nedir? Öyle ki ikili arasında neler yaşandığı çok sık soruluyor. Şu sıralar damgasını vuran ve hatta ayrılacaklarına dahi yorulan bu haberle birlikte bazı gelişmeleri aktaracağız.

Mehmet Dinçerler Video Paylaştı!

Mehmet Dinçerler, konu ile ilgili sessizliğini bir süredir koruyordu. Yaptığı bir paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti. Videoda bulunanlardan birinin Hadise olduğu ileri sürüldü. Kolundaki dövmeden tanınan ünlü sanatçı, videoda yer alıyordu. Bu da demek oluyor ki ikilinin arasında yaşandığı iddia edilen problemler sona ermiş vaziyette.

Hadise'den Açıklama Yok!

Öte yandan Hadise'den de bir açıklama gelmiş değil. Ünlü isim sessizliğini koruyor. Güncel gelişmelerle birlikte nasıl bir açıklamada bulunacağını en kısa sürede öğreneceğiz. Bakalım kendisi hakkında neler biliyoruz? En kısa sürede evliliği ve eşiyle ilgili bir şeyler söylemesi beklenmekte.

Yazar: Haberci
<