Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Mehmet Ali Erbil'in Sevgilisini Duyanların Ağzı Açık Kaldı! Kendisinden 40 Yaş Küçük İsimle Aşk Yaşıyor!

Mehmet Ali Erbil ve yeni sevgilisi magazin gündemine oturdu. Canlı yayında ortaya çıkan detay ile birlikte aralarındaki yaş farkı bir anda konuşulur hale geldi. Peki ünlü şovmen kiminle sevgili oldu? İşte şok eden detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.

mehmet ali erbil sevgilisi

Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş kadar küçük olan 25 yaşındaki Melike Çamlıoğlu ile aşk yaşamakta. Gündemde bomba etkisi yaratan bu detay sonrasında çeşitli ifadelere yer verildi. Peki ya güncel olarak neler biliyoruz? Çeşitli bilgilerin verildiği bu gelişmelerle beraber çok daha fazlası ifade edilecek. Melike Çamlıoğlu'nu stil programlarından hatırlamaktayız.

Canlı Yayına Bağlandılar

Yeni çift, canlı yayına bağlandılar ve kendilerine sorulan soruları yanıtladılar. Mehmet Ali Erbil, yaş farkına yönelik soruları ise çok önemsemedi. Aralarındaki farkı hesaplamadığını da dile getirdi. Dolayısıyla bu gelişme sonrasında kendisiyle ilgili çeşitli detaylar gözler önüne seriliyor. Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası yanıt buldu.

Mehmet Ali Erbil Çok Mutlu

Öte yandan Mehmet Ali Erbil, Melike Çamlıoğlu ile yaşadığı aşktan fazlasıyla memnun gözüküyor. Ünlü şovmenin keyfi yerindeydi. Canlı yayında espri yapmadan duramadı ve bu hali hayranlarının beğenisini kazandı. Yine de kendi kızından küçük birisiyle sevgili olması bazı sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekmiş vaziyette.

Yazar: Haberci
<