Euro 37,97 %-0,07
Dolar 34,07 %0,00
Sterlin 45,42 %-0,20
Altın 2.874 %0,01

Mehmet Ali Erbil Resmen Linç Edildi! Söylediği Sözler Ortamı Tuzla Buz Etti!

Mehmet Ali Erbil, ödül gecesinde ünlü isme öyle şeyler söyledi ki kimse anlayamadı. Ortalık bir anda tuz buz oldu. Sosyal medyada hakkında linç kampanyası düzenlenen Mali, açıklama yapacak mı? Güzel sunucu hakkında söyledikleri büyük tepkiye yol açtı.

Mehmet Ali Erbil

Mehmet Ali Erbil, gecenin sunucusuna öyle sözler söyledi ki ağızları açık bıraktı. Ödül vermek için gittiği gecede kendisinin ödül takdim etmeden önceki sözleri gündemi sarstı. Öyle ki sarf ettiği sözler çok farklı anlaşıldı. Peki ya bu haberden sonra ünlü isim hakkında ne gibi detaylar ortaya çıktı? Melike Öcalan'ın ödül aldığı gecede maruz kaldığı cümleler ise daha çok konuşulacak gibi gözüküyor.

Melike Öcalan Şok Oldu!

Mehmet Ali Erbil'in "Ne kadar güzelleşmişsin kız. Elimi değdirdiklerim meşhur oluyordu. Bir sana değdiremedim elimi" sözünden sonra Melike Öcalan iyice şok oldu. Ne diyeceğini bilemedi ve bu yüzden dikkat çeken anlar yaşandı. İkili arasındaki bu gelişme daha çok konuşulacakmış gibi duruyor. Öyle ki artık Mali'nin sarf ettiği sözler sosyal medyada fazlasıyla karşılık bulmakta.

Mali Linç Yedi!

Mehmet Ali Erbil, sosyal medyada linç yedi. Kendisine gelen yorumlar arasında çok fazla eleştiri ve linç vardı. Kendisinin yaptığının doğru olmadığını belirten bu mesajlar ise gündemi belirledi. Melike Öcalan ise bu sözler karşısında daha fazla sahnede durmak istemedi.

Yazar: Haberci
<