Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Mehmet Ali Erbil Kızı Yasmin Erbil'e Demediğini Bırakmadı! Yasmin Erbil'in Paylaşımları Ortalığı Karıştırdı!

Yasmin Erbil'in dudak dudağa verdiği poz sosyal medyanın gündeminde yer aldı. Tepki çeken ünlü isim, takipçilerinin sitemli yorumları ile karşılaştı. Mehmet Ali Erbil'in kızının bu fotoğrafı hakkında nasıl yorum yapacağı merak ediliyor. Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde...

yasmin erbil

Yasmin Erbil, son dönemde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla adından söz ettiriyor. Ünlü ismin yaptığı paylaşım bir yana merak edilenler de yanıt bulmakta. Kendisinin dekolteli fotoğrafları binlerce beğeni alıyor. Son 2 yılda önemli bir takipçiye eriştiğini de belirtmek gerek. Geçen sezon Yasak Elma dizisinde oynaması da kendisi açısından iyi bir gelişmeydi.

Dekolteli Pozlar Verdi!

Yasmin Erbil'in dekolteli pozlar vermesi gündemdeydi. Beğeni üstüne beğeni alan ünlü isim, herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Öte yandan son fotoğrafı ise dekolteli olmasa bile çok konuşuldu.  Bazı takipçileri kendisine eleştirel yorum dahi attı. Tepkilere neden olan paylaşım çok dikkat çekti.

Köpeğini Dudaktan Öptü

Köpeğiyle birlikte dudak dudağa poz veren Yasmin Erbil, büyük tepki çekti. Takipçileri, kendisine sitem dolu yorumda bulundu. Haliyle güncel detaylar ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Yazar: Haberci
<