Euro 38,06 %0,06
Dolar 34,07 %-0,04
Sterlin 45,41 %-0,22
Altın 2.874 %-0,02

Meğer Barış Murat Yağcı SMS'lerde Birinci Olmuş! Survivor 2022'ye Geri Dönecek!

Barış Murat Yağcı ile ilgili ortaya atılan iddia büyük ses getirdi. SMS oylamasındaki sonuçlar tablo şeklinde açıklandı ve hangi yarışmadı ne kadar SMS aldı belli oldu. Eğer bu tablo doğru ise Barış Murat Yağcı yerine farklı bir yarışmacı adadan gitmeliymiş. Survivor All Star 2022'ye bomba gibi düşen bu haberin detaylarını paylaştık...

All Star Survivor 2022 Yarışmacısı Barış Murat Yağcı

Barış Murat Yağcı'nın geçtiğimiz elemelerde adaya veda ettiğini biliyoruz. En az SMS oyu aldığı için adadan ayrıldığını görmüştük. Kendisi de yaptığı açıklamada bunu beklediğini söylüyordu. Şimdi ise öyle gelişmeler meydana gelecek ki herkesin ağzı açık kalacak. Çünkü sosyal medyada bir hesabın yaptığı paylaşım şaşırttı. Bu paylaşıma göre Barış Murat Yağcı'nın adadan elenmemesi gerekiyor.

Gerçek SMS Tablosu Paylaşıldı!

İddialara göre Survivor All Star 2022'nin son eleme tablosuna ait SMS bilgileri paylaşıldı. Tablodaki bilgiler doğrultusunda Barış Murat Yağcı’nın 229 bin SMS aldığı görülüyor. Ayşe Yüksel’in 163 bin SMS, Evrim Keklik’in ise 108 bin SMS almasının yanı sıra en düşük SMS'i ise Sude Burcu'nun aldığı yani 71 bin SMS ile sonuncu olduğu ortaya çıktı.

Sude Burcu Elenmeliymiş!

Barış Murat Yağcı'nın yerine Sude Burcu'nun elenmesi gerektiği düşünülüyordu. Dolayısıyla sosyal medya kullanıcıları bu haberle birlikte ne diyeceğini şaşırdı. Pek çok kişi yaşanan gelişmeleri şaşkınlıkla takip etti. Çünkü Sude Burcu'nun elenmesi gerekirken Barış Murat Yağcı'nın adaya veda etmesi gibi bir ihtimal doğdu.

Yazar: Haberci
<