Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Masumlar Apartmanı Dizisi Bu Haftaya Damgasını Vurdu! Masumlar Apartmanı Neden Bu Kadar Çok İlgi Gördü?

TRT1 ekranlarının fenomen dizisi Masumlar Apartmanı, başarılı bir proje olarak yayın hayatına devam ediyor. Özellikle 2021 yılında yakaladığı başarılı reyting oranlarıyla en çok izlenen diziler arasında yer almayı başardı. Ezgi Mola, Merve Dizdar Ve Aslıhan Gürbüz’ün başrollerini paylaştığı dizi, her hafta büyük bir heyecanla takip ediliyor.

ezgi mola safiye

Safiye ve Naci karakterlerinin evlilik yolunda attıkları ilk adım, milyonlarca izleyici tarafından destekleniyor. Ezgi Mola’nın gelinlikle görüntülenen 54. bölüm fragmanı dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sosyal medyada da Ezgi Mola’ya gelinliğin ne kadar yakıştığı ve harika göründüğü tüm yorumlara yansıdı. Masumlar Apartmanı hayranları, oyuncunun fragmandaki güzelliği karşısında şaştı kaldı.

Dizide Büyük Değişimin Sinyalleri Verilmişti!

Masumlar Apartmanı dizisinde hikayenin değişeceği konusundaki ilk sinyaller, 54. bölüm ile verilmişti. Safiye’nin geçmiş korkularından ve annesinin ruhunu esir almasından kurtulmaya yönelik en önemli adımı da evlilik kararı oldu. Bunun yanı sıra tüm karakterlerin kendi benliklerini bulmaları ve iç dünyalarını aşma çabaları, yeni bölümlerde çok daha önemli detaylar arasında yer alacak gibi duruyor.

Tansel Öngel Başarılı Oyunculuğuyla Taktir Gördü!

Masumlar Apartmanı dizisinde Naci karakterine hayat veren Tansel Öngel, kariyerinin en başarılı dönemini yaşıyor. Diziye konuk oyuncu olarak dahil olan Öngel, hayranlarının isteği üzerine rolü uzatılan isimlerden. Daha sonra yakışıklı oyuncu, Maske Kimsin Sen programında sunucu olarak yer almaya başladı.

Yazar: Haberci
<