Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

MasterChef'te Yarışmacılar Arasındaki Aşk İddiası Aileleri Birbirine Kattı!

TV8 MasterChef programında yaşanan olaylar gözler önüne serildi. TV8'deki programda aşk skandalı mı var? Yarışmacılar arasında olduğu belirtilen bu gelişme şok üstüne şok yarattı. Gülistan ve Ayaz arasında neler oluyor? Gülistan'ın ailesi stüdyoyu mu bastı?

MasterChef'te yarışan Gülistan ve Ayaz

MasterChef'te yarışan Gülistan ve Ayaz arasında yeni bir aşk bombasının başladığı belirtiliyor. Gülistan'ın yarışmaya damgasını vurduğunu biliyoruz. Telefon kullanmaması ve sosyal medya ile ilişkisinin olmaması nedeniyle bir süre adından söz ettirmişti. Ancak programda çok uzun süre kalmadı ve elendi. Hal böyle olunca yine programdan tanıştığı bir isim ile aşk yaşaması şaşırttı.

Ayaz ile Aşk mı Yaşıyor?

İkilinin ilişkisinin olup olmadığı merak konusu haline geldi. Ayaz ve Gülistan arasında gerçekten bir şeyler var mı araştırılmaktaydı. Gülistan'ın ailesi bir anda stüdyoyu basıp olayla ilgili bilgi almak isteyince Mehmet Şef müdahale etti.

Mehmet Şef Olanları İnkar Etti

Mehmet Şef, aileye bilgi verdi ve Ayaz ile Gülistan arasında bir şey olmadığını söyledi. Böylelikle olaylar başlamadan yatıştı. MasterChef'teki bu gelişme herkesi rahatlattı. Yarışmacılar arasında gerçekten aşk mı var yoksa tüm bunlar iddiadan mı ibaret merak ediliyor. Yakın zaman sonra gelişmeler paylaşılacaktır.

Yazar: Haberci
<