Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

MasterChef'te Gergin Anlar Yaşandı! Yarışmacı Şefleri Çileden Çıkardı!

TV8 MasterChef programında yarışmacılar arasında hakaret krizi çıktı. Şefler olaya kısa süre içerisinde müdahale etti. Hakaret etmesine rağmen bir de özür diletmeye kalkan bir yarışmacı, büyük tepki çekti. Somer Şef olaya müdahale etti ve yarışmacıya ağzının payını verdi.

o-yarismaci-masterchefi-ifsa-etti-acun-ilicali-deliye-donecek-bugun-kaybeden-takim-ortaya-cikti.

MasterChef programında beklenmedik anlar gündemdeydi. Öyle ki yarışmacının tavırları jüri üyelerini çileden çıkarmaya yetti. TV8 programında daha önce eşine rastlanmamış bir olay yaşandı. Peki ya şefler bu duruma nasıl tepki gösterdi? Burak Kaya, yarışmacı arkadaşı Gamze'ye hakaretler savurdu.

Zorla Özür Diletmeye Çalıştı

Burak Kaya, Gamze'ye hakaretler savurduktan sonra Gamze bu durumu şeflere şikayet etti. Sonrasında ise Burak'ın onu ispiyonculukla suçladığını gördük. Yaptığı açıklamada  "Gamze'ye gerizekalı ve çakal dedim. Yüzüne karşı da söylerim" demesi ise bardağı taşırdı. Öyle ki şeflerden tepki de gecikmedi.

Somer Şef Sert Konuştu

Somer Şef, yaptığı açıklama ile Gamze'yi savundu. Hop, burada bir dur. Öyle bir laf kullanamazsın. Eğer böyle bir laf söylediysen biz buna izin vermeyiz. Çünkü bu hakaret" ifadesine yer verdi. Sosyal medya, bu haberi uzun süre konuştu. Burak Kaya'ya olan tepkiler dinmiyor. Yarışmacıyı haksız bulanların sayısı oldukça fazla. Bakalım MasterChef programının yeni bölümünde ne gibi gelişmeler yaşanacak göreceğiz.

Yazar: Haberci
<