Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

MasterChef'te Büyük Tartışma! Acun Ilıcalı ve Yarışmacı Arasında Gerginlik!

MasterChef programındaki yarışmacı herkesi şaşkına uğrattı. Öyle ki Acun Ilıcalı ile yarışmacının tartıştığı iddia ediliyor. Bu gelişme ile beraber kendisinin yarışmadan kovulduğu dahi söylenmekte. İşte TV8'deki yarışma programına dair güncel detaylar haberimizde yerini alıyor.

o-yarismaci-masterchefi-ifsa-etti-acun-ilicali-deliye-donecek-bugun-kaybeden-takim-ortaya-cikti.

MasterChef programını ziyarete gelen Acun Ilıcalı, herkesi şaşkına çevirdi. İddialara göre programın sivri dilli yarışmacılarından olan Fatma Nur ile tartıştığı düşünülüyor. Dolayısıyla bu iddialara sosyal medyada geniş bir yer verildi. Peki ya ikili hakkında neler biliyoruz? TV8'deki programda yarışmacının kovulup kovulmadığı merak edildi. Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.

Fatma Nur ile tartıştı mı?

Acun Ilıcalı'nın Fatma Nur ile tartışıp tartışmadığı merak edildi. Bu konuda resmi açıklama yapılmış değil. Ancak iddialar Acun'un kendisini kovmak istemesi ve sonrasında sakinleştirilmesi. Aralarının şu an için durgun olduğu belirtiliyor. Ancak en ufak hatasında kendisinin programa veda edebileceği de belirtilenler arasında.

Sosyal Medyada Gündem Oldu

Öte yandan bu gelişme ile birlikte sosyal medyada iyice gündem haline gelen olaylar derlendi. Dolayısıyla ünlü ismin MasterChef'teki detayları yakın zamanda gün yüzüne çıkacaktır.

Yazar: Haberci
<