Euro 37,97 %-0,07
Dolar 34,07 %0,00
Sterlin 45,42 %-0,20
Altın 2.874 %0,01

MasterChef'in Başarılı Jüri Üyesi Danilo Zanna'ya Sürpriz Yapıldı! Herkes Duygu Dolu Anlar Yaşadı!

Danilo Zanna, 40. yaş gününü kutladı. Kendisine sürpriz yapıldığı için ortaya eğlenceli anlar çıktı. Peki ünlü şef ne gibi açıklamalarda bulundu? Geçtiğimiz yıl eşinden boşanan Zanna, yoğun bir dönemden geçiyordu. Şimdi ise kendisine yapılan sürpriz ile birlikte büyük stres attı.

danilo zanna

Danilo Zanna, doğum günü sürprizi ile gündeme geldi. MasterChef'in başarılı jüri üyesi, kendi restoranında arkadaşlarının sürprizi ile karşılaştı. Söz konusu gelişmeyle birlikte merak edilenler aktarıldı. 40. yaş günü kutlandı ve kendisi oldukça heyecanlıydı.

40 Yaşına Bastı!

Bir süredir Türkiye'de yaşayan İtalyan şef Danilo Zanna, bu doğum günü sürprizi karşısında şaşırdı ve sevindiğini belli etti. Pasta kesimi ve mum üfleme sırasında eğlenceli anlar yaşandı. MasterChef programı ile milyonlara hitap ettiğini kendisi de biliyor. Öyle ki İzmir'de açtığı restoran büyük ilgi görmekte. Yalnızca Zanna'nı farkı bile dükkanda hissedilmekte.

Sosyal Medya Çok Konuştu!

Öte yandan Danilo Zanna'nın doğum günü videosu çok izlendi. Kısa süre içerisinde çeşitli sosyal medya platformları üzerinden videosu paylaşıldı. Ünlü isim, 40. yaşına bastığı andan itibaren fazlasıyla duygusal hareket etti ve mutlu olduğunu ifade etti. Zanna'nın geçtiğimiz sene boşandığı ve zor zamanlar yaşadığı biliniyor. Şimdi ise bunları aşmış bir vaziyette dikkatleri üzerine çekmekte. TV8'deki programdaki jüri üyeliği de fazlasıyla önemli. Çünkü programın izlenmesinde jüri üyeleri oldukça etkili.

Yazar: Haberci
<