Euro 38,06 %0,06
Dolar 34,07 %-0,04
Sterlin 45,41 %-0,22
Altın 2.874 %-0,02

MasterChef Yeni Jüri Üyeleri Belli Oldu mu? Ömür Akkor, Refika Birgül, Fatih Tutak, CZN Burak mı Gelecek?

MasterChef'in yeni jüri üyeleri dikkatleri üzerine çekiyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği yarışmada jüri üyeleri değişecek. Üstelik TV8 programının konsepti de bambaşka olabilir. İddialara göre Ömür Akkor, Refika Birgül, Fatih Tutak, CZN Burak gibi isimler yeni jüri olabilir. Peki Danilo Zanna, Somer Şef ve Mehmet Şef neden ayrılacak?

o-yarismaci-masterchefi-ifsa-etti-acun-ilicali-deliye-donecek-bugun-kaybeden-takim-ortaya-cikti.

MasterChef yeni bir konsept ve jüri üyeleri ile karşımıza çıkacak. Pek çok kişinin merak ettiği gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde olacak. TV8'de yayınlanan program büyük ilgi çekmişti. Yakından takip edilen MasterChef hakkında neler biliyoruz? Danilo Zanna'nın kendi restoranı ile ilgilenmek istemesinden ötürü jüri üyeliğinden çekileceği belirtiliyor. Dolayısıyla yaşanan bu gelişme gündeme bomba gibi düştü. Mehmet ve Somer Şef'in de jüri üyeliğini bırakması sonrasında yeni isimler konuşulmaya başlandı.

Yeni Jüriler Kim Olacak?

MasterChef'te yeni jüri üyelerinin Ömür Akkor, Refika Birgül, Fatih Tutak, CZN Burak olacağı iddia ediliyor. Konuya ilişkin henüz resmi açıklama gelmedi ancak gördüğümüz kadarıyla sosyal medyada önemli bir kamuoyu oluştu. Bu soruya yanıt bekleniyor.

MasterChef Konsepti Değişecek mi?

Öte yandan TV8'deki MasterChef'in konsepti değişecek mi o da merak edildi. Çünkü bilinenin aksine eleme sistemiyle birlikte yarışmacıları çok daha farklı olaylar karşılayabilir. Tüm bunlar yakın zamanda belli olacak. Acun Ilıcalı'nın nasıl bir karar alacağını göreceğiz.

Yazar: Haberci
<