Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

MasterChef Yarışmasında Meşhur Oldu Şimdi İse Bir Filmde Rol Alacak!

MasterChef'teki sempatik tavırları ile dikkatleri üzerine çeken Walison Fonseca, yaptığı hamle ile şok ediyordu. Artık sinema dünyasına adım attığı öğrenildi. Türkiye'de oynadığı filmin yakında vizyona gireceği kaydedildi. Üstelik ülkemizde dizi ve film sektöründe ilerlemek istediğini de söyledi.

o-yarismaci-masterchefi-ifsa-etti-acun-ilicali-deliye-donecek-bugun-kaybeden-takim-ortaya-cikti.

MasterChef'te gösterdiği performansın yanı sıra yorumlarıyla da izleyicilerin beğenisini kazanan Walison Fonseca, artık Türk dizi ve sinema filmlerinde oynamak istediğini söylüyor. Üstelik bir filmde rol aldığı da ortaya çıktı. Çekimleri başladığı günden bu yana dikkat çeken film için çeşitli açıklamalarda bulundu. Peki Walison Fonseca hangi film ile karşımıza çıkacak?

Allah Yazdıysa Bozsun Filminde Oynuyor!

18 Mart'ta vizyona girecek olan Allah Yazdıysa Bozsun isimli filmde oynayacağı ortaya çıktı. Kendisinden gelen bu adımla birlikte Türkiye'deki oyunculuk kariyeri konusunda emin adımlarla ilerlediğini görüyoruz. Çeşitli ülkelerde modellik de yapan ünlü isim, Türkiye konusundaki kariyeriyle ilgili önemli sözler söylemişti.

masterchef-yarismasinda-meshur-oldu-simdi-ise-bir-filmde-rol-alacak.jpg

Brezilya'da da Oynamış!

Öte yandan MasterChef'in dikkat çeken yarışmacılarından Walison Fonseca, Brezilya'da çeşitli dizilerde de yer aldığını ifade ediyordu. Haliyle bu durum izleyicilerin dikkatini çekti. Yapımcı ve yönetmenlerle de dirsek teması halinde olan Walison Fonseca, ilk Türk filminde oynamış oldu.

Yazar: Haberci
<