Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

MasterChef Yarışması Dağılıyor mu? Mehmet Şef ile Danilo Şef Kavga Etti!

MasterChef'te öyle bir iddia ortaya atıldı ki herkes şaşırdı. Danilo ve Mehmet Şef arasında problem yaşandığı belirtildi. İkili arasındaki kavga magazin gündemine oturdu. Kamera görüntülerinin ortaya çıkması ile birlikte merak edilenler yanıt bulacağa benziyor. Peki programda neden tartıştılar?

o-yarismaci-masterchefi-ifsa-etti-acun-ilicali-deliye-donecek-bugun-kaybeden-takim-ortaya-cikti.

MasterChef'in yeni bölümü ekranlara damgasını vurdu. Ekranlarda ilginç olaylar yaşanıyor. Şefler arasındaki gerginliğin stüdyoda devam ettiği ve sonrasında kavgaya dönüştüğü iddia edildi. İkili arasında yaşanan gelişmeler gündemdeki yerini aldı. Pek çok kişi neler olacağını merak etti. TV8'de yayınlanan programda ortalık neden bir anda gerildi?

Mehmet Şef Dalga Geçti!

Programa katılan konuklardan biri olan yabancı aday, yaptığı yemeği tanıtırken düzgün Türkçe'si ile dikkat çekti. Kendisinin konuşma dili oldukça iyiydi. Bu durum karşısında Mehmet Şef ise 10 yıldır burada olup hala düzgün konuşamayan kişilerin olduğu işaret ederek Danilo Şef'i hedef gösterdi. İkili arasında anlık bir gerginlik yaşansa da yarışma boyunca problem olmadı.

Çekimler Bitince Birbirlerine Girdiler

Öte yandan iddialara göre çekimler bitince her iki şef de birbiri ile tartışmaya devam etti. Sonunda kavga ettikleri iddiası ortaya atıldı. Bu gelişmelerle birlikte merak edilenler de yanıt buldu. Bakalım Acun Ilıcalı nasıl bir karar verecek? Pek çok kişinin araştırmakta olduğu kavgaya dair görüntüler ise henüz paylaşılmadı.

Yazar: Haberci
<