Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

MasterChef Yarışmacısı Böbreklerini Kaybettiğini Açıkladı! Jüri Üyeleri Kendisine Destek Verdi!

MasterChef yarışmacısı bir süredir programa katılmıyordu. Ortaya çıkan gelişmelere göre böbreklerini kaybettiği duyuruldu. Yaptığı açıklama ile izleyicileri duygulandırdı. İşte kendisiyle ilgili merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. Güncel detayları sizlerle paylaşıyoruz.

o-yarismaci-masterchefi-ifsa-etti-acun-ilicali-deliye-donecek-bugun-kaybeden-takim-ortaya-cikti.

MasterChef yarışmacısının bir süredir programa katılmaması şaşırtmıştı. Öyle ki kendisine neden katılmadığı sorulunca programa bağlanarak açıklamada bulundu. Görüntülü şekilde bağlanarak böbreklerini kaybettiğini açıkladı. Hamza Mercimek'ten gelen bu açıklama herkesi üzdü. İzleyiciler, yarışmacının şu anki sağlık durumunu merak ediyor.

 Her Gün 4 Saat Diyalizde!

Öte yandan Hamza Mercimek'in her gün 4 saat diyalizde tedavi gördüğü belirtiliyor. Hal böyle olunca kendisiyle ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Yarışmacı ile ilgili destek paylaşımları da yapıldı. Annesinden gelen haber ise herkesi duygulandırdı.

Annesi Böbreğini Verecek!

Annesi, Hamza Mercimek'e böbreğini verecek. Bu gelişme ile birlikte kendisi hakkında çeşitli detaylara sahip olundu. Yarışmacı, açıklamasında ''Haftanın üç günü diyaliz tedavisi alıyorum. Tedavisi olan bir şey. Annem beni doğurdu, annem bana can verecek. Böbreğinin birini bana veriyor. Ameliyat hazırlıklarına başladık. İnşallah güzel olacak. '' ifadesine yer verdi. İzleyiciler, yarışmacının bir an önce ekranlara dönmesini heyecanla bekliyor.

Yazar: Haberci
<