Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

MasterChef Şefler Ne Kadar Ücret Alıyor? Aylık Kazançları Herkesi Şok Etti!

MasterChef programındaki güncel gelişmeler şaşırttı. Şeflerin aldıkları ödemeleri duyanlar ne diyeceğini bilemedi. Peki ya şefler haftalık ne kadar kazanç sağlıyor? Tüm bunların yanı sıra TV8 programında aylık maaşlar da gözler önüne serildi. İşte iddialar doğrultusunda alınan ödemeler...

masterchef final

TV8'de yayınlanan MasterChef programındaki detaylar gözler önüne serildi. Şeflerin aldıkları maaş ortaya çıkınca herkes şok oldu. Çünkü kimse bu kadar yüksek ödeme aldıklarını tahmin etmiyordu. Reyting rekorları kıran ve sosyal medyada büyük ilgi gören programa dair çeşitli ifadelere yer verilmişti. Dolayısıyla şeflerin maaşları da bir anda gündem olmayı başardı.

Şefler Ne Kadar Kazanıyor?

Şeflerin aldıkları ödemelere dair çeşitli gelişmeler gözler önüne serildi. Mehmet Şef, Somer Şef ve Danilo Şef'in haftalık ortalama 60 bin TL aldığı söyleniyor. Bu da aylık ortalama 250 bin TL'ye yakın bir ödeme demek oluyor. Dolayısıyla şeflerin aldığı paranın bu kadar çok konuşulması da dikkat çekti. Hali hazırda programa göre oldukça normal bir anlaşma olduğu düşünülüyor.

Sosyal Medya Çalkalandı!

Sosyal medya, bu haberle birlikte adeta çalkalandı. Kimse bu kadar yüksek ödeme aldıklarını tahmin etmiyordu. Yine de programların kalitesine ve reytinglerin yüksekliğine bakılır ise hak ettikleri bir rakam diyebiliriz. Danilo Zanna'nın döviz cinsinden ödeme istediği de bir başka iddia diyelim.

Yazar: Haberci
<