Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

MasterChef Şampiyonu Şimdiden Belli Oldu! 2022'de MasterChef'in Kazananı İfşalandı!

MasterChef 2022'de bir yarışmacı var ki resmen bazı izleyiciler tarafından şampiyon olarak görülüyor. Programda şampiyonun erkenden ifşalanıp ifşalanmayacağı merak edildi. Dolayısıyla merak edilen detaylar tek tek yanıt buluyor. Programdaki son detaylar ve dahası yazımızda yer aldı...

o-yarismaci-masterchefi-ifsa-etti-acun-ilicali-deliye-donecek-bugun-kaybeden-takim-ortaya-cikti.

MasterChef programında dikkat çeken gelişmeler ortaya çıktı. Programın 2022 - 2023 döneminde kimin şampiyon olacağı ifşa olmuşa benziyor. Dolayısıyla çeşitli gelişmeler sorulmakta. Yarışmacı olarak programa katılan bir kişinin kim olduğu sonradan öğrenildi. Survivor All Star 2022'nin şampiyonuyla olan ilişkisi ortaya çıkınca herkes şaşırdı.

Nisa'nın Arkadaşı Olduğunu Açıkladı!

Programa katılan Ahmet, yarışmacı olarak yerini aldı. Nisa'nın liseden arkadaşı olduğunu açıkladı. Bu gelişmeden sonra bazı izleyiciler programda şampiyonun çoktan belli olduğunu ifade etti. Artık MasterChef'i izlemenin dahi bir anlamı olmadığını düşünenlerin sayısı oldukça fazla.

MasterChef Şampiyonu İfşalandı mı?

Kendisinin Nisa'nın arkadaşı olduğunu söyleyince jürilerin ona daha iyi davrandığı dahi iddia edildi. Bu gelişme ile birlikte MasterChef'te yeni bir dönemin başlayacağı belirtiliyor. Şampiyonun ifşalanması gibi bir durum şu an için geçerli değil ancak yakın zamanda bu konuya dair bir açıklamanın gelmesi bekleniyor.

Yazar: Haberci
<