Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

MasterChef Mehmet Şef Kızını Evlatlıktan Sildimi? Acun Ilıacalı Devreye Girdi..

TV8'de MasterChef jüri üyesi olarak bilinen Mehmet Şef, kızı ile adından söz ettirdi. Kızı Sude Yalçınkaya'nın yaptığı dans büyük dikkat çekti. Mehmet Yalçınkaya, kızı için bir şey söyledi mi? MasterChef'in duayen ismi, öyle bir açıklama yapacak ki yer yerinden oynayacak.

MasterChef

MasterChef'te jüri üyeliği yapan Mehmet Yalçınkaya, herkesin dikkatini çekiyor. Ünlü ismin kızı da bu sefer gündem oldu. Daha önce programdan ayrılacağına yönelik iddialar ile adından söz ettiren şef, şimdilik kızı ile gündemdeki yerini korumakta. Peki ya kızı nasıl bir hareket sergiledi? Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı danslı paylaşım çok konuşuldu. Sude Yalçınkaya'nın bu hareketi ile birlikte takipçilerinin bir kısmı şaşkınlık yaşarken bir kısmı da tepkiliydi.

Mehmet Yalçınkaya Dansa Ne Dedi?

Kızının dans videosu ile ilgili henüz bir yorumda bulunmayan Mehmet Şef, şimdilik açıklama yapmamayı tercih ediyor. Genel olarak kısıtlayıcı bir kişiliğe sahip olmadığından ötürü kızının dans videosuna da ekstra bir şey söylemeyeceği tahmin edilmekte. Dolayısıyla gündeme bomba gibi düşen bu haberin hemen ardından neler yaşanacağını sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Sude Yalçınkaya Dansı Gündem Oldu!

Öte yandan oldukça popüler olan bir dans figürünü sosyal medyadan paylaşan Sude Yalçınkaya, pek çok kişinin beğenisini kazanmış vaziyette. Yaptığı dansı paylaşan Sude Yalçınkaya, ilgi ile karşılaştı.

Yazar: Admin
<