Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

MasterChef Jüri Üyelerinin Kazançları Ortaya Çıktı! Mehmet, Danilo ve Somer Şef Maaşı!

MasterChef'teki şeflerin bölüm başı ve aylık kazançları ortaya çıktı. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna ne kadar ödeme alıyor? Ünlü şeflerin aldıkları paraya dair detaylar ve çok daha fazlasını paylaştık. Öte yandan bu kazançlar fazla mı değil mi?

o-yarismaci-masterchefi-ifsa-etti-acun-ilicali-deliye-donecek-bugun-kaybeden-takim-ortaya-cikti.

MasterChef Türkiye programını sunan Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın bölüm başı aldıkları ücretler açıklandı. Sosyal medyada iddia edilen rakamları duyanlar şok oldu kaldı. İzleyiciler, şeflerin bu kadar yüksek ücret aldıklarını bilmiyorlardı. Peki ya güncel gelişmelere göre hangi şef ne kadar kazanıyor? Bölüm başı alınan ücretler gerçeği yansıtıyor mu merak edildi. Dikkat çeken detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.

Hangi Şef Ne Kadar Kazanıyor?

MasterChef'te Somer Şef'in bölüm başı 65 bin TL aldığı belirtildi. Sevilen ismin yüksek kazanç elde ettiği görülüyor. Aylık ise ortalama 320 bin TL kazandığı ifade ediliyor. Danilo Zanna ise 50 bin TL alarak aylık toplam 200 bin TL kazanç elde etmekte. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra Mehmet Şef'in ise bölüm başı 60 bin TL aylık ise 300 bin TL kazanç elde ettiği belirtiliyor.

İzleyiciler Şok Oldu!

TV8'deki programdan rekor düzeyde ücret alan şefler, bu ödemelerle birlikte şok üstüne şok yaşadı. Ancak görünen o ki bu açıklamalar resmi değil. Dolayısıyla sosyal medyada yanılma payının yüksek olduğunu belirtelim.

Yazar: Admin
<