Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

MasterChef Jüri Kadrosu Değişti! MasterChef Türkiye'de Önemli Gelişmeler Yaşanıyor!

TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye'de önemli gelişmeler yaşanıyor. Mehmet Şef'in ayrılması sonrası programa kimin katılacağı merak konusu haline geldi. Peki ya programın yeni jüri üyesi kim olacak? Gündeme bomba gibi düşecek açıklamalar ve dahası haberimizde yer alacak.

o-yarismaci-masterchefi-ifsa-etti-acun-ilicali-deliye-donecek-bugun-kaybeden-takim-ortaya-cikti.

MasterChef'te yeni döneme damgasını vuracak bir jüri üyesinin geleceği belirtildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği ünlü isim hakkında merak edilenler yanıt buldu. TV8'de yayınlanan yemek programında ortaya çıkan detaya göre kiminle anlaşılacağı yakın zamanda belli olacak. Ancak öyle isimlerle görüşülüyor ki gündeme bomba gibi düşecek. Dolayısıyla yakın zamanda MasterChef'e bomba gibi bir isim gelecek? Peki Acun Ilıcalı'nın aklındaki isim kim?

Mehmet Şef Ayrılıyor!

Mehmet Şef, uzun zamandır MasterChef'te jüri üyeliği yapıyordu. Programdaki performansı ve eleştirileri ile ünlü olmuştu. Kendisinin başarılı performansı sonrasında programın reytingi de arttı. Şimdi ise kendisi yarışmaya veda ediyor. Jüri üyeliğini bırakacak ve çeşitli projelerle ilgilenecek. Dolayısıyla kendisinin programdan çekileceği kesinleşti.

MasterChef'in Yeni Jürisi Kim?

MasterChef'e katılması beklenen yeni jüri üyesiyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Pek çok kişinin merak ettiği ve ilgilendiği isme dair detaylar da belli oldu. Acun Ilıcalı'nın Fatih Tutak, Ömür Akkor, Refika Birgül, CZN Burak ve Arda Türkmen gibi isimlerle görüştüğü belirtiliyor.

Yazar: Haberci
<