Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Maske Kimsin Sen Programında Maske Altındakiler Sosyal Medyada İfşa Oldu!

Maske Kim Sen isimli yarışma yayınlandığından beri gündeme bomba gibi düştü. Yaşanan durumla ilgili yarışma konsepti normalden daha öte ilerliyor. Yarışmacıların kostüm giyerek ve yüzlerini maskeyle kapatması sonucunda kim olunduğu tahmin ediliyor. Bu durumu da jüri üyeleri tespit yapmaya çalışarak hareket ediyor. Ancak söylentilere göre de maskenin altındakiler ifşa ortaya çıktı.

Maske Kimsin Sen

Maske Kim Sen programında Pazar günkü yanında üç farklı konseptte maskeli kişiler ortaya çıktı. Bu maskeliler ayna, geyik ve iskelet olarak lanse edildi. Şarkı söylenmesiyle birlikte tahmin yürütülmesi sağlandı. Ancak bir dahaki hafta içerisinde maskenin içindekilerin kim olduğunu göreceğiz. Sosyal medya üzerinden ifşa niteliğinde paylaşımlar yapıldı. Bu paylaşım tahminlere göre hareket edilerek ciddi anlamda kim olduğu gözükebilir.

Maske Kim Sen Gizli Kalanlar Kimler?

Sosyal medya üzerinde yapılan paylaşımlara göre Ayna kostümlü yer alan kişi Demet Özdemir, Biran Damla Yılmaz, Pınar Deniz olarak yerini alıyor.

Geyik kostümlü kişi olarak da Burcu Özberk ve Hande Erçel olarak tahminleri yürütülmeye başladı.

İskelet kostümlü için herhangi bir paylaşım yapılmadı. Tahmin edilmesi çok güç kişi olarak yerini alıyor. Ancak kişinin futbolcu olduğu yönünde paylaşımlar sağlanıyor. Jüri üyeliğini Melis Sezen, Eda Ece, Doğu Demirkol ve Alican Yücesoy yaptığı programda süreci bulmaya çalışıyor. Her Pazar yayınlanacak yarışma programında şimdiden maskenin altındakiler merak ediliyor. İlerleyen zamanlarda yürütülen tahminlerle kim olduğunu göreceğiz.

Yazar: Haberci
<