Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Maraz Ali Sosyal Medyayı Fena Karıştırdı! Hayranına Söylediği Kelime Herkesi Şaşırttı!

Adanalı'nın Maraz Ali'sinden şaşırtıcı açıklamalar geldi. Pek çok kişi olanlara anlam veremedi. Öyle ki küfürlü bir hatırasını hiçbir şey olmamış gibi aktardı. Güncel detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor. Sosyal medyayı şaşkına çeviren ünlü isim, hamlesi ile gündeme geldi.

maraz ali

Sosyal medyada yaşadığı olayları anlatan Mehmet Akif Alakurt, herkesin dikkatini çekti. Adanalı dizisindeki Maraz Ali ile tanınan ancak daha sonra birkaç projede daha oynayıp yurt dışında yaşamaya başlayan ünlü isim, şaşırtıcı hareketlerde bulunuyor. Genel olarak agresif ve sinirli görüntüsü ile gündemdeki yerini aldı. Kimi zaman küfürler ettiği paylaşımları ise sosyal medyada geziyor.

Küfürlü Anısını Anlattı!

Mehmet Akif Alakurt, yaptığı açıklamada küfürlü bir anısını anlatarak dikkatleri üzerine çekti. Açıklamasında "Geçen bizim maceracı yurttaşlardan biri benim plakaya bakıp, 'MAA' 'Maraz Ali Abi' demek değil mi diye sordu. Dedim, 'Oğlum bu plakayı tersten okuyacaksın. Bak bakayım ne oluyor. Baktı, baktı bir şey bulamadı. Dedim, düzden Mehmet Akif Alakurt, tersten okursan a... a... olarak okunuyor. Bizim çomar her şartta olduğu gibi sırıtıyor tabi..."  ifadesine yer verdi.

Takipçileri Anlam Veremedi

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çeken Mehmet Akif Alakurt, herkesi şaşırttı. Ünlü ismin bu hareketiyle birlikte sosyal medyada adından söz ettirdiği görüldü.

Yazar: Haberci
<