Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Kuruluş Osman Oyuncusu Burak Özçivit'ten Eşi Fahriye Evcen Çıldırtacak Açıklama Geldi!

Burak Özçivit, öyle bir açıklama yaptı ki Fahriye Evcen ne düşünüyor merak edildi. Oğlu Karan için önemli planlar yapan Burak Özçivit, geleceğin yarış pilotunu yetiştiriyor olabilir. Öyle şeyler söyledi ki duyanlar çok şaşıracak. Gündeme bomba gibi düşen haber sonrasında merak edilenler yanıt buldu.

Kuruluş Osman Oyuncusu Burak Özçivit

Burak Özçivit, geçtiğimiz günlerde basın mensuplarına verdiği röportaj ile büyük ses getirdi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği ünlü isim neler söyledi? Kuruluş Osman'ın başarılı oyuncusu, şu sıralar oğlu Karan'a tek başına bakıyor. Eşi Katar'da iş için görüşmeye gittiği için tek başına bakmakta. Dolayısıyla gündeme bomba gibi düşen bu haberle beraber Karan'ın ileride hangi mesleğe sahip olacağı şimdiden tartışılmaya başlandı.

Burak Özçivit Heyecanlandırdı!

Burak Özçivit, Karan'ın arabalara ilgi duyduğu anların sorulmasının hemen ardından önemli açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamada “Arabalara çok ilgisi var. Bu durum bizde genetik. Ben de motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu’na hayranım. Karan’ı en kısa zamanda Sofuoğlu’nun pistine götürmek istiyorum” sözlerine yer verdi.

Fahriye Evcen Ne Düşünüyor?

Muhabirler ise Fahriye Evcen'in bu konuyla ilgili neler düşüneceğini merak etti. Ünlü oyuncu ise detaya değinerek “Fahriye Hanım endişelenmez mi?” sorusuna ise şöyle yanıt verdi… Öğrenecek canım. Görerek ve deneyerek öğrenecek” ifadesinde bulundu. Söz konusu gelişmeler ve çok daha fazlası dikkatleri üzerine çekecek. Her iki başarılı isim de reyting rekorları kıran dizilerde oynuyor.

Yazar: Haberci
<