Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Kurtlar Vadisi'nde Süleyma Çakır Ölüm Yıldönümü Coşku İle Kutlandı!

Kurtlar Vadisi dizisindeki bir gelişme dikkatleri üzerine çekti. Süleyman Çakır karakterinin ölüm yıldönümü gündeme geldi. 18. ölüm yıldönümünde sosyal medyadan karakterle ilgili video ve görseller paylaşıldı. Peki Oktay Kaynarca konu ile ilgili bir açıklamada bulundu mu?

oktay kaynarca

Kurtlar Vadisi dizisindeki Çakır karakterinin ölümünün üzerinden 18 yıl geçti. Geçtiğimiz gün ölüm yıldönümünde anılan karakter, sosyal medya paylaşımları ile yad edildi. Kendisinin efsane oluşu nedeniyle her yıl anma etkinliklerinin düzenlendiği belirtiliyor. Kurtlar Vadisi'nin ilk 97 bölümüne büyük ilgi var.

Süleyman Çakır Öldürülmüştü!

Dizide Çakır karakterinin öldürülmesiyle birlikte Kurtlar Vadisi'nin sona erdiği biliniyor. Daha sonra Kurtlar Vadisi Pusu adıyla devam eden dizi, ilk 97 bölüm kadar ilgi görmedi. Çakır karakterinin diziden ayrılmasından sonra hiçbir şekilde unutulmadığı da görülüyor. Dolayısıyla dizide yaşanan gelişmeler izleyicileri fazlasıyla etkiledi.

Oktay Kaynarca Canlandırıyordu

Öte yandan Süleyman Çakır karakterine hayat veren ismin Oktay Kaynarca olduğu biliniyor. Şu sıralar EDHO dizisiyle anılsa da ünlü oyuncunun patlama yaptığı dizi kesinlikle Kurtlar Vadisi idi. Dizideki bu gelişme gözler önüne serildi. Sosyal medyada pek çok Kurtlar Vadisi hayranı, Çakır'ı ölüm yıldönümünde andı. Geçtiğimiz sene Oktay Kaynarca, yaptığı teşekkür açıklaması ile gündeme gelmişti. Kendisine sürekli olarak mesaj gönderenleri de sevgiyle selamladı.

Yazar: Haberci
<