Euro 38,00 %-0,02
Dolar 34,09 %0,00
Sterlin 45,47 %-0,06
Altın 2.874 %1,62

Kurtlar Vadisi Oyuncusu da Türkiye'yi Terk Ederek Yurtdışında Yaşamaya Karar Verdi!

Kurtlar Vadisi'ndeki performansı ile adından söz ettiren Erhan Ufak, şimdilerde sanat ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Kendisini ekranlarda göremiyoruz ancak yeni projeler ortaya çıkardı. Üstelik Türkiye'den de ayrıldığı belirtiliyor. Peki Güllü Erhan şu an nerede?

poat-kurtlar-vadisi-ne-abdulhey-i-istememis-7424044_x_2620_o.

Başarılı oyuncu Erhan Ufak, Kurtlar Vadisi'ndeki Güllü Erhan karakteri ile adından söz ettirmekteydi. Ünlü oyuncu diziden sonraki süreçte bir türlü ekrana gelmedi. Kendisi farklı projelerle ilgilendi ve bu durum dikkat çekiyordu. Gayrimenkul sektöründeki yatırımlarından sonra oyunculuğu bıraktığı düşünüldü. Ancak kendisi sanat ile olan bağını koparmadığını ifade etti. Üstelik Türkiye'de olmaması da dikkat çekiciydi. Peki ya kendisi hangi ülkede yaşıyor?

Güllü Erhan Türkiye'den Ayrıldı mı?

Güllü Erhan'ın Türkiye'de olmadığı ve sanat için çalışmalar yürüttüğü öğrenildi. Türk Sanat Akademisi'ni Azerbaycan'da kurdu. Pandemi nedeniyle kısıtlamalardan ötürü Türkiye'de açamadığını ifade etti. Şimdi ise burada çeşitli çalışmalar yürüttüklerini belirtiyor.

Türkiye'ye de Gelecek!

Erhan Ufak, yaptığı açıklamada "Akademiyi önce Türkiye'de açacaktık ancak pandemi döneminde Türkiye'deki kısıtlamalar nedeniyle ilk adımı Azerbaycan'da attık. Hem burada dostlarımız vardı, hem de Azerbaycan'ın böyle bir girişime ihtiyaç olduğunu düşündük. İnsanların yeteneklerini keşfetmesini amaçlıyoruz. Hem kamera önü hem de kamera arkası eğitimler veriyoruz. Oyunculuk, müzik, rejisörlük ve resim dallarımız var. Ben de deneyimlerimi gençlere aktarmaya çalışıyorum." sözlerine yer verdi.

Yazar: Haberci
<