Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Kurtlar Vadisi Abdülhey'in Kopyası Ortaya Çıktı! Görenler Gözlerine İnanamadı!

Kurtlar Vadisi oyuncusu bir anda gündem oldu. Kenan Çoban'ı görenler gözlerine inanamadı. Çünkü oğlu ile benzerliği çok sık konuşulacak. Sosyal medya gündemine düşen bu gelişmeyle birlikte oyuncunun yeni dizi teklifi aldığı dahi iddia edildi. İşte son zamanlarda adından söz ettiren Abdülhey ile ilgili çeşitli ifadeler...

Kurtlar Vadisi Abdülhey

Kurtlar Vadisi'nde Abdülhey karakteri ile adından söz ettiren ünlü isimle ilgili bir gelişme yaşandı. Paylaştığı fotoğraftaki detayı fark edenler gözlerine inanamadı. Kenan Çoban, yıllarca dizide oynadı ve Abdülhey olarak anıldı. Şimdi ise sosyal medya hesabı üzerinden sık sık paylaşımda bulunuyor ve adından söz ettiriyor. Başarılı oyuncunun son paylaşımı ise büyük ses getirdi.

Oğlunu Paylaştı!

Oğlu ile o kadar çok birbirlerine benziyorlar ki görenler şaşırdı. Pek çok kişi gelişmelere anlam veremedi. Ünlü isim adeta oğlu ile tıpatıp birbirlerine benziyorlardı. Paylaşımı görenler ünlü ismi beğeni yağmuruna tuttu. Oyuncu ve oğlu hakkında çeşitli yorumlar yaptılar. Sosyal medya gündeminde adından söz ettiren isim dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

abdulhey.jpg

Dizide Oynayacak mı?

Öte yandan Kenan Çoban'ın yeni bir dizide oynayıp oynamayacağı merak ediliyor. Kendisini Kurtlar Vadisi'nden sonra çok sık ekranlarda görmedik. Bu nedenle ünlü oyuncuya dair gelişmeler yakın zamanda ortaya çıkabilir. Yeni bir dizi veya film projesi ile adından söz ettirmesi bekleniyor.

Yazar: Haberci
<