Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Kıvanç Tatlıtuğ Sanat İçin Hamile Eşini Dahil Bırakıp Gitti!

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit'in yer aldığı, projenin çekimleri başladı. Alınan bilgiler neticesinde Onur Saylak'ın yönetmen koltuğunda oturduğu 'Nuh Boğuldu' filmi için set çalışmalari da başladı. Kıvanç Tatlıtuğ, eşini bırakıp çekimlere gitmek zorunda kaldı. İşte haberin tüm detayları...

Kıvanç Tatlıtuğ

2016 yılında hayatlarını birleştiren Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, mutlu bir şekilde yollarına devam ediyor. Alınan bilgiler neticesinde ikili bebeklerine kucaklarına almak için gün sayıyor. Nisan başında oğlunu kucağına almaya hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer'in mutlulukları yüzlerinden okunuyor. Bunun ardından yetenekli oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, yeni filmi Nuh Boğuldu'nun çekimleri için Assos'a gitti.

Yetenekli Oyuncunun Assos'a Gittiği Ortaya Çıktı

Yönetmenliğini Onur Saylak'ın üstlendiği ve başrolünü Funda Eryiğit ile paylaşan Kıvanç Tatlıtuğ, proje çekimleri için yola koyuldu. Alınan bilgiler neticesinde film Netflix'te yayınlanacak. Ayrıca oğlunun doğumuna kadar Assos'ta kalacak olan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, film için imaj değişikliğine bile yöneldi.

Filmin başrol oyuncusu olarak Kıvanç Tatlıtuğ’un ekranlara çıkacağını öğrenen hayranları da şaşkınlığını gizleyemedi. Hatta filmin çekimlerinin başlaması ile ne zaman ekranlara geleceği de merak söz konusu oldu Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ise film ile alakalı herhangi bir açıklama yapmadı. Ünlü oyuncunun imaj değişikliği ise gözlerden kaçmadı.

Yazar: Haberci
<