Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Kısmetse Olur Programının Güzel Adayından Yatak Pozları Geldi!

Kısmetse Olur'un Nur Erkoç'u yine dikkatleri üzerine çekti. Ünlü ismin yaptığı paylaşım beğeni yağmuruna tutuldu. Yatak üzerindeki paylaşımı şaşırttı. Peki bir çocuk annesi ünlü isim, neden böyle bir poz verdi? Sosyal medyada bu fotoğrafı görenler ne diyeceğini bilemedi.

 Nur Erkoç

Kısmetse Olur programı, döneme damgasını vurmuş ve evlilik programları arasında dikkatleri üzerine çekiyordu. Oradaki evlilik adayları arasında pek çok kişinin arasından sıyrılan ve gündem olan bir isim vardı. Nur'un o dönem program reytinglerini artırdığı biliniyordu. Şimdi ise Kısmetse Olur Nur'un sosyal medya paylaşımları büyük ses getirdi. Peki ya paylaşımında neden yataktaydı? Öyle ki takipçilerinin gözünden kaçmayan bazı detaylar büyük ses getirecek.

Nur Erkoç'tan Yataklı Pozlar!

Nur Erkoç, çıtayı iyice yükseltti ve cesur paylaşımlarını artırdı. Yaptığı paylaşımlar arasında yatağın da yer alması ve bir konum olarak kullanılması dikkat çekti. Pek çok kişi kendisi hakkında daha fazla bilgi almak için onu takip ediyor. Adeta sosyal medya fenomeni haline gelmesi ise şaşırtmadı.

Güzelliğiyle Dikkat Çekti!

Nur Erkoç, pembe kıyafetleri ile yatak üzerinde poz verdikten sonra çok beğeni aldı. Takipçileri onun güzelliğinden dem buldu. Dolayısıyla yapılan paylaşımları arasında en dikkat çekici olanlarından biri de buydu.

Yazar: Haberci
<