Kısmetse Olur Programının Eski Yarışmacısı Cansel Çördük Bikini Show Yaptı!

Kısmetse Olur Programının Eski Yarışmacısı Cansel Çördük Bikini Show Yaptı!

Kısmetse Olur programının Cansel Çördük'ünden gelen paylaşımlar şok etkisi yaratıyor. Çünkü kendisi kırmızı bikinisi ile dikkat çekti. Öyle ki kendisine küçük gelen bikinisine rağmen giydi ve bunu sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Detayları sizlere aktarıyoruz.

Kısmetse Olur programındaki performansla adından söz ettiren Cansel Çördük, dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla adeta şaşırtıyor. Öyle ki kendisine sorulan soruları da içtenlikle yanıtlamakta. Son zamanlara damgasını vuran hareketleri yanı sıra çeşitli ifadelere de yer vermiş oldu. Öte yandan ünlü ismin son hikayesi de adeta gündem haline geldi.

Kırmızı Bikinisini Paylaştı

Giydiği bikini ile dikkat çeken Cansel Çördük, beğeni yağmuruna tutuldu. Ünlü isim, yine fenomenliğini konuşturdu. Ancak şöyle bir detay vardı ki bikini kendisine küçük geliyordu. Dolayısıyla yaptığı paylaşımla adeta herkesi şaşırttı. Güncel gelişmeleri yine sizlerle paylaşamaya devam edeceğiz.

cansel.jpgcansel-2.jpg

Kısmetse Olur ile Ünlenmişti

Öte yandan Cansel Çördük'ün Kısmetse Olur programı ile ününe ün kattığı belirtiliyor. Programdan sonra sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlar yaparak hayranlarıyla etkileşime geçmeye devam etti.