Euro 38,00 %-0,02
Dolar 34,09 %0,00
Sterlin 45,47 %-0,06
Altın 2.874 %1,62

Kibariye ve Kızından Üzücü Haber Geldi! Sevenleri Duyduklarına İnanamadı!

Kibariye'nin kızı ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Kuaförde saçıyla ilgili işlem yaptırdıktan sonra kendisinin parayı ödemeden kaçtığı belirtiliyor. Bu iddialar ışığında Kibariye'den açıklama geldi mi? Peki kuaför yetkilileri neler söyledi? İşte Birgül Küçükbalçık hakkındaki güncel olay...

kibariye ve kızı

Kibariye'nin kızı Birgül Küçükbalçık hakkında şok eden bir iddia ortaya atıldı. Kendisinin hesabı ödemediği ve kuaförden apar topar kaçtığı belirtildi. Yapılan 4 saatlik işlemin ve çeşitli bakımların ardından çalışanların yanından ayrıldı ve kameralarda hızlı şekilde gittiği görüldü. Hal böyle olunca kuaför yetkili Fuat Danış'ın açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.

Birgül Küçükbalçık Şaşırttı!

Birgül Küçükbalçık, Kibariye'nin kızı olarak biliniyor. Belirtilenlere göre Kibariye kuaför salonunu arayarak kızı ile geleceğini söyledi. Randevu aldıktan sonra yalnızca kızı geldi ve saç işlemi yaklaşık 4 saat sürdü. 4 saatin sonunda ödemeyi annesinin yapacağını belirterek salondan ayrıldı. Ancak daha sonra para bir türlü geri alınamadı!

Para Ödenecek mi?

Kuaför parasına ilişkin yetkiliden gelen açıklama ile kendisiyle iletişim kurulduğunu söyledi. Böylelikle yakın zamanda paranın ödeneceği tahmin ediliyor. Mahkeme ve hukuksal süreçlerin başlamaması için böyle bir adımın atılacağı belirtilmekte. Söz konusu gelişmenin hemen ardından Kibariye ne gibi açıklamada bulunacak merak edildi. Şimdilik ünlü sanatçının sessizliğini koruduğunu söylemeliyiz.

Yazar: Haberci
<